ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή με την Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών (online payments)

Οι πληρωμές γίνονται μέσω του e-Banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με άμεση χρέωση του λογαριασμού που θα επιλέξετε. Με αυτό το τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε σε ένα εύκολο και ασφαλές περιβάλλον (e-Banking) της τράπεζας που επιθυμείτε για να ολοκληρώσετε τη πληρωμή.

2. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής, αφού σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier, εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας.

3. Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Στον διαδικτυακό μας τόπο «www.repairlogic.gr.» υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται στο τραπεζικό ιστοχώρο (website) της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , έτσι ώστε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του προαναφερόμενου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Η Επιχείρηση μας δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας σας.

Search