Επισκευή iPhone

1 Επικοινωνία: +30 215.5555941

Παρουσιάστηκε πρόβλημα στη συσκευή σου;

Μπορούμε να βοηθήσουμε! Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2155555941 ώστε ένας από τους καταρτισμένους τεχνικούς του Repair Logic να αξιολογήσει το πρόβλημα και να σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε!

2 Συσκευασία και αποστολή συσκευής στο κατάστημα μας

Αν επιθυμείτε να στείλετε την συσκευή σας στο κατάστημα μας για δωρεάν έλεγχο καθώς και επισκευή, θα χρειαστεί η συσκευή σας να είναι σωστά προστατευμένη ώστε να μην υποστεί κάποια βλάβη κατά την μεταφορα. Για αυτό το λόγο μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε στο πακετάρισμα της συσκευής είτε να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρία που θα πραγματοποιήσει την μεταφορά. Θα χρειαστούμε το όνομα, τη διεύθυνση, τον ταχυδρομικό κώδικα και το τηλέφωνό σας.

Στοιχεία αποστολής:

Repair Logic
Λεωφόρος Κηφισίας 234-236 και Κασσαβέτη 1,
Κηφισιά 145 62, Αθήνα – Greece

3 Κόστος Επισκευής

Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή σου και πραγματοποιηθεί ο εργαστηριακός έλεγχος θα σε ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος επισκευής καθώς και τον χρόνο που θα χρειαστεί ώστε μετά την έγκριση σου, να προχωρήσουμε σε επισκευή. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείς καθώς και να κάνεις αίτημα ενημέρωσης από το κατάστημα μας σχετικά με την χρονική φάση που βρίσκεται η επισκευή της συσκευής σου. Μόλις η συσκευή σου είναι έτοιμη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου ώστε να προγραμματίσουμε την αποστολή στην διεύθυνσή σου ή την παραλαβή από το κατάστημα μας!

Search